KKTC RALLİ

2015 ERC Kıbrıs Rallisi – Lefkoşa Etabı Haritası


Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Şehir içi Özel Etabı Haritasının çözünürlüğü yüksek versiyonu için tıklayınız..

Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) 8’inci ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) 5’inci ayağı olan Kıbrıs Rallisi’nin 8’inci özel etabı olarak geçilecek, Lefkoşa Şehir içi etabının, haritası ve ralliden etkilenecek olan sokaklar açıklandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan duyuru ile Lefkoşa Şehir içi etabından etkilenecek  sokakların listesi açıklandı. Ayrıca Belediye’den yapılan duyuruda halkımızın 25 Eylül Cuma ve 26 Eylül Cumartesi günleri görevlilerin yönlendirmelerine dikkat etmeleri çağrısında da bulunuldu.

25 Eylül Cuma günü saat 14:00’den itibaren yollara güvenlik bariyerleri yerleştirileceğinden, yarışın gerçekleşeceği parkur ve civarı yollar trafiğe kapatılacak. Bölgede yaşayan vatandaşların kapalı olacak olan yolları göz önünde bulundurarak ulaşımlarını sağlayabilmeleri için araçlarını trafiğe kapalı bölgenin dışına park etmeleri çağrısında bulunuldu. 26 Eylül Cumartesi günü ise 20:00 itibari ile bölgedeki tüm yolların yaya ve araç trafiğine açılacağı duyuruldu. Öte yandan 23 Eylül Çarşamba günü yarışmacılar sivil araçları ile yol notu çıkarmak için etabı geçecekler. Yol notu geçişleri polis kontrolünde trafiğe açık şekilde yapılacak.

Acil durumlar için ise, Devlet Hastanesi’ne ait ambulans, itfaiye ekipleri ve bölgede yaşayan yaşlı vatandaşlar için LTB Yaşlılara Hizmet Birimi hemşirelerinin bölgede görev yapacağı, acil durumlarda 112 Ambulans, 199 İtfaiye ve 155 Polis İmdat’a ulaşılabileceği duyuruldu.

Organizasyon boyunca kapalı olacak olan sokaklar;

Parkur içinde kalan Sokaklar: Memduh Asaf Sokak, Osman Paşa Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Cumhuriyet Meydanı,Tanzimat Sokak, Salahattin Sonat Sokak, Muzaffer Paşa Sokak, II. Selim Caddesi,  Server Somuncuoğlu Sokak,  Muzaffer Ersu Sokak, Mufit Güleroğlu Sokak, Serif Arzık Sokak.

Parkur Dışında kalacak ancak etkilenecek Sokaklar: Gündüz Tezel Sokak, Güner Türkmen Sokak, Lale Mustafa Paşa Caddesi, 28 Kasım Sokak, Cengizhan Sokak, Hasane Ilgaz Sokak, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sokak, Zahra Sokak, İsmail Beyoğlu Sokak, Kubilay Altaylı Sokak, İlhan Savut Sokak.

Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Şehir içi Özel Etabı Haritasının çözünürlüğü yüksek versiyonu için tıklayınız..


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı