TOSFEDTürkiye Motor Sporları

Baja Bolu nefes kesti

Bitci.com 2021 TOSFED Baja Kupası’nın üçüncü ayağı, Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (BOLOFF) tarafından 4-5 Aralık 2021 tarihleri arasında organize edildi.


16 araç ve 32 sporcunun mücadele ettiği Baja Bolu, 3 Aralık 2021 Cuma günü tarihi Bolu Valiliği önünde verilen seramonik start ile başladı. Ekipler 4 Aralık 2021 Cumartesi günü Demirciler-Aladağ arasında yer alan Moonsport etabını geçerek ilk günü tamamlarken, 5 Aralık 2021 Pazar günü de Çakmaklar bölgesinde yer alan 14 Burda etabında zorlu doğa ve hava şartlarına karşı mücadele ettiler.

Can-Am X3 ile yarışan İsrafil Akyüz-Timur Sancak ekibinin 3 saat 43 dakika 9 saniyelik dereceleri ile genel klasman ve sınıf SSV’de ilk sırada tamamladığı yarışın ikincisi 18 saniye farkla Can-Am X3 ile yarışan Barbaros Yangın- Ali Osman Kutanoğlu ekibinin oldu. Yarışın genel klasman üçüncülüğünü ise 3 saat 45 dakika 27 saniye toplam zamanı ile Mitsubishi L200 ile yarışan Batuhan Korkut-Mert Tepe ekibi elde etti. Korkut-Tepe ekibi aynı zamanda yarışın TH 2.1 sınıfı birincisi olurken, TH 1.1’de Mert Becce-Sertaç Tatar, TH 1.2’de de Bener Baş-Yavuz Türkmen ilk sırayı paylaştılar.

Dereceye giren sporcular ödüllerini Bolu Kültür ve Turizm il Müdürü Hakan Doğanay, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve organizasyon yetkililerinden aldılar.


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı