KKTC DRIFT

Rapa Drift Şampiyonası Onaylandı


Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün organize ettiği KKTC 2015 Rapa Drift Şampiyonası’nın tamamlanmasının ardından KKOK Yönetim Kurulu yapılan toplantı ile Şampiyonayı onayladı.

Beş yarıştan oluşan KKTC 2015 Rapa Drift Şampiyonası, Cemsa Karting pistinde 12 Nisan ve 24 Mayıs tarihlerinde yapılan birinci ve ikinci Castrol Drift yarışları ile başlamıştı. Daha sonra Gazimağusa 2.5 mil yolu üzerinde bulunan tır parkında 23 Ağustos ve 18 Ekim tarihlerinde yapılan yarışlarla devam eden sezon, yine Cemsa Karting pistinde 13 Aralık tarihinde yapılan sezonun final yarışı ile tamamlanmıştı.

Drift şampiyonası kuralları gereği yarışmacıların beş yarış sonunda elde ettiği en iyi dört puanın alınmasıyla hesaplanan şampiyonada mutlu sona iki birincilik, iki ikincilik ile 74 puan toplayan Enver Haskasap ulaştı. Son yarışa kadar Haskasap ile Şampiyonluk mücadelesi veren Edim Macila ise iki birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülük ile 72 puan toplayarak ikinci oldu.

Şampiyona üçüncüsü 52 puanla Akay Akbil olurken, dördüncü 45 puanla Celal Bozbeyli oldu. 36’şar puana sahip İbrahim Yücebaş ile Osman Ruhi sırasıyla beşinci ve altıncı olurken Yücebaş son yarışı kazanarak 5’inci sırada yer aldı.

KKTC 2015 Rapa Drift Şampiyonası puan durumu için tıklayınız..


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı