KKTC DRAGKKTC MotorSporlar

Kepez’den kupalarla döndüler

Kepez Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu(TOSFED) iş birliğinde organize edilen otodrag üçüncü ayak yarışları, 4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Kepez Drag Pisti’nde yapıldı. Ülkemizden yarışa katılan Mehmet Karadeniz ve Nihat Bürüncük podyumda yer alarak kupa almaya hak kazandılar.


Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde yarış severler için açtığı Kepez Drag Pisti’nde sezonun üçüncü Otodrag yarışı düzenlendi. Kepez Belediyesi ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) iş birliğinde hazırlanan Otodrag yarışı, 4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katıldığı yarışta ülkemizden de Mehmet Karadeniz Honda EK-9 aracıyla, Nihat Bürüncük ise Honda EG aracıyla katıldı. 402 metre uzunluğundaki Kepez Drag Pisti heyecanlı yarışlara ev sahipliği yapan organizasyon 4 Kasım 2023 Cumartesi günü antrenman turları ve sınıfların belirlenmesi için yapılan sıralamalarla başladı. İki sporcumuz da 12 saniye sınıfında yer aldı. 5 Kasım 2023 Pazar günü ise sabah saatlerinde eşleşmeler başladı ve iki sporcumuz da sınıflarında yarı finale çıkmayı başardı. Mehmet Karadeniz 12,300 saniyelik derecesiyle üçüncü olurken, finale kalmayı başaran Nihat Bürüncük 12,040 saniyelik derecesiyle sınıfın birincisi olmayı başardı.


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı