KKTC KARTING

Karting Yarışı Hazırlıklarında Sona Gelindi


Uzun yıllardır organize edilmeyen ve büyük heyecanla beklenen ilk karting yarışının hazırlıklarında sona gelindi. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Karting Komitesi tarafından organize edilen “Zeka Özteknik Karting Kupası” 1’inci Yarışı, 17 Nisan Pazar günü Cemsa Karting pistinde gerçekleştirilecek.

12 Nisan Salı günü, Cemsa Karting pistinde yapılan bilgilendirme toplantısı ile yarışın hazırlıklarında sona gelindi. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topçu, Karting Komistesi, yarışma görevlileri ve yarışmacıların katılımıyla yapılan sporcu bilgilendirme toplantısında detaylar konuşuldu.

KKOK Karting Komitesi Başkanı Osman Pozan’ın konuşması ile başlayan toplantıda bu görevi reddetmeyen ve manevi değeri yüksek olan bu yarışta elini taşın altına koyan görevlilere ve yarışa katkı koyan Erdinç Özteknik’e teşekkür eden Pozan, Zeka Özteknik’in adına yakışır bir yarış olmasını temenni ettiğini de dile getirdi.

Yarışma direktörü Savaş Madi, yarışma komiserleri Hüseyin Üstün, Sıtkı Erden Sine ve Deniz Balkır, Teknik Kontrol Komiseri Fatih Sine konuşmalarıyla devam eden toplantıda kurallar, kategoriler ve teknik konularla ilgili bilgiler verildi. Güvenliğin en önemli konu olduğu üzerinde durulurken tüm yarışmacıların da bu konuda hassas davranması rica edildi.

Toplantının ardından ilk kayıtlar alınırken 13 yarışmacı yarışa kayıt yaptırdı. Kayıtların 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17.00’de kapanacağı da yarışmacılara hatırlatıldı.

 

karting-yarisi-hazirliklarinda-sona-gelindi1

karting-yarisi-hazirliklarinda-sona-gelindi2

karting-yarisi-hazirliklarinda-sona-gelindi3


Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı